00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

karin1010

השארו מעודכנים!
הירשמו לקבלת עדכונים כדי שלא תפספסו כשאפרסם רשומה חדשה! מצד שמאל יש קוביית טקסט, שבה תוכלו לכתוב את המייל שלכם! תיהנו!
קוביית קוד חופשי

דגי הדן נפגשים עם מוצרי הגורמה של כד בני דרום - מבשלים חוויה

דגי הדן נפגשים עם מוצרי הגורמה של כד בני דרום - מבשלים חוויה


כבת מזל דגים... היה לי מאד קשה לסרב להזמנה לסדנת בישול על טהרת דגי הפורל ומעדני הגורמה של חברת כד בני דרום. יתירה מזו, כילידת קרית שמונה, כששמעתי שהדגים הם מקיבוץ דן, חשתי גאווה צפונית והרגשה ביתית חמימה.

הגעתי למקום קסום, גן עדן לכל חובב בישול ואפייה, בראשון לציון. המקום נקרא "מבשלים חוויה" והמוטו שלהם הוא "סיפור אהבה בין אנשים לאוכל".

זהו מקום שבו יש חומרי גלם טריים ואיכותיים, העומדים לרשות המגיעים למקום. גם כלים, תבלינים, אביזרי מטבח, ובעצם, הכל.


 

 

אז נכנסנו, ומייד בכניסה, איך לא, כמובן שעיני ומצלמתי צדו את פינת המבצעים.


שתיה קרה, יין טוב, פוקצ'ה עם ירקות וכמובן סלטי הגורמה של כד בני דרום - היו זמינים לנו במהלך כל הערב ובמהלך הכנת האוכל.


על הקירות פזורים משפטי חוכמה, כמו


וגם


 

בתמונה כאן, השף מיקלה מפנק אותי בכוס יין לבן


כאן אני הצטלמתי עם ששת, לפני שהתחלנו להתעייף ולעמול קשה


מנכ"ל חברת דגי הדן, מר אורי מיטל, הסביר לנו על סוגים שונים של דגים, על היתרונות שלהם וכמובן על דגי הפורל בפרט.


זהו האתר של חברת דגי הדן, בו ניתן למצא המון מידע ואף להגיע לסיור בחווה!


 

 


לאחר הסבר על הדגים, הגיע הסבר על מעדני הגורמה של חברת כד בני דרום.

זהו האתר של כד בני דרום, גם בו יש המון ידע וכן מרכז מבקרים


הנה כמה מהמוצרים המעולים שלהם, שבהם השתמשנו לאורך כל הערב בבישולים שלנו. אני מאד אהבתי את הטעמים שלהם.



ולתכל'ס. סדנת הבישול והמיזוג בין צפון לדרום.

התחלקנו לקבוצות קטנות והתחלנו להכין מנות עם דגי פורל לפי חוברת מתכונם שחולקה לנו (בסוף הרשומה צירפתי לינק לכל המתכונים).

אני עבדתי עם הדר המקסימה ועם יעקב, שהפתיעו אותי ביכולותיהם הקולינאריות.


זו המנה שאנחנו הכנו...

מנה טעימה, מזינה ומשביעה.


בינתיים, כל החברים והחברות האחרים סיימו גם הם להכין את המנות שלהם...

השולחן נערך, ואכלנו ארוחת ערב על טהרת דגי הפורל.

אני מאד אוהבת דגים, ואת הסיבות היא שלאחר ארוחת דגים אני לא מרגישה כבדות כמו אחרי ארוחת סטייקים, לדוגמא.


הנה כמה מהחברים היקרים


 

הנה כמה מנות



וכמובן, הפונדנט של יונית, שהיה  ממש "לא טעים" - אלא "טעים מאד"


לבסוף, לא יצאתי מבלי להצטלם עם שני השפים היקרים, שלימדו אותנו המון לכל אורך הערב, אסי דהן ומיקלה האיטלקי.


מבשלים חוויה

דרך המכבים 54, אזה"ת מזרח, ראשל"צ

טלפון: 03-5588518


כל המתכונים לכל המנות שמופיעות בצילומים, מופיעים בלינק הזה

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2335091&r=1

באדיבות מבשלים חוויה.


תודה רבה!

לדגי הדן, בני דרום, מבשלים חוויה ולכל החברים והחברות היקרים שהיה שמח ונעים לשהות במחיצתם. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

פוסט אקראי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל karinapel אלא אם צויין אחרת