00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

רשימת פרגון לפיה

קודם כל הנה לינק למתכון המהמם הזה ממטבחה של הפיה המדהימה.

שיניתי קצת את המתכון:

את החצילים טיגנתי ללא שמן על מחבת כבדה.

הכנתי תערובת של גבינת נפוליון, גבינת קממבר חתוכה לריבועים, 4 שיני שום, פטריות שמפיניון, עלי בזיליקום, מלח, פלפל,אורגנו בכמות נדיבה.

הרטבתי במיים רותחים את עלי הלזניה עד שהיו גמישים

על כל עלה שמתי חציל וכף מהתערובת וגילגלתי.

אחרי שהכנתי את השכבה הראשונה כמו קנלוני, שמתי מלמעלה עוד דפי לזניה,עליהם את ייתרת הגבינה.

הכנתי תערובת עגבניות ופלפל חריף ושפכתי גם מעל.

סגרתי על עוד דפי לזניה ומעל הכל שפכתי שמנת שלמה.

לתנור ל40 דקות על 160 מעלות.

לאחר חצי שעה הוצאתי - פיזרתי 250 גרם פרמזן והחזרתי לתנור.

וכך זה נראה:

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת