00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פסטה פנה וסביצ`ה דג

23/05/2012

פסטה פנה וסביצה דג

 

מנת פסטה נהדרת המשלבת פסטה פנה עם סביצ'ה דג , מנה טעימה ביותר  בה אנחנו מוסיפים את נתחי הדג

הנאים לפסטה החמה ולמעשה הדג עובר בישול
קצר ועדין בחומה של הפסטה ונשאר עסיסי וטעים להפליא .

 את המנה הכנתי יחד עם חברה טובה שלי שירי רוקח שהצטרפה אלי כצלמת לסדנת הפסטה שהשתתפתי בה

בשבוע שעבר .
האמת שלא איש פסטות אנוכי וכשהבנתי בסדנה שבעצם אנחנו צריכים להכין את מנות הפסטה

בעצמנו נכנסתי לבלק אאוט ( בטוח שזה לא היה קורה לי בסדנת חצילים ) ולא
עלה במוחי שום רעיון יצירתי לפסטה

ראויה  לשמה  עד ששירי לקחה את המושכות
והחלה להפעיל אותי ותוך דקות מצאתי את עצמי מפלט דגים ומכין

אותם לסביצ'ה דג ואת ההמשך אתם מוזמנים להבין מהמתכון .

 

 סביצ'ה

 2 דגים מפולטים  - אני פילטתי את הדגים בעצמי ויחסית לזה שהסכינים לא היו מושחזות התוצאה הייתה סבירה .

 לחתוך נתחים מתחי הפילה ללא העור ולקצוץ אותם לקוביות גדולות על מנת שנרגיש את מרקם הדג .  להזליף

מעל נתחי הדג שמן זית בנדיבות ומלח גס . לא להוסיף לימון כמו שמקובל בסביצ'ה כדי לא לגרום לדג להתבשל בלימון .

 

רוטב

 שמן זית

2 בצלים סגולים קצוצים דק

6-8 שיני שום קצוצים דק

1 פלפל חריף קצוץ  

מלח

פלפל שחור גרוס

 

לטגן את הבצל בשמן הזית עד שקיפות , להוסיף את שיני השום והפלפל החריף ולבחוש היטב . לתבל במלח

ופלפל שחור .

 

 פסטה

לבשל לפי הוראות היצרן

 

 

רואים כמה ששירי נהנתה לבשל עם השף האיטלקי

 

הרכבת הפסטה

לסנן את הפסטה המוכנה ממי הבישול ,  להוסיף את הרוטב שהכנו , את נתחי הדג , פטרוזיליה קצוצה

ושבבי צ'ילי .
לערבב היטב  ולתקן תיבול במידת הצורך .

 

בהגשה להוסיף מעל קילופי פארמזן ועוד זילוף של שמן זית

 פסטה מעולה , טעם נהדר והדגים פשוט חגיגה

 

וקצת צילומי מנות לפני סעודת הפסטות

היה כייף של בישול , תודה לשירי על העזרה והכייף לבשל איתה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת