44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

ביף וולינגטון

בס"ד

 

מתכון גורמה של בשר עטוף בבצק. במקור המתכון אינו כשר וכולל בתוכו כבד אווז וחמאה. אני בחרתי להביא לכם כאן את הגירסה הכשרה שלי למתכון המהולל והמפורסם.

שידרגתי אותו מעט והתאמתי אותו לנו והנה הוא לפניכם.מקווה שתהנו ממנו כמו שאנחנו נהנינו ממנו.

המנה המתקבלת היא מנה משביעה וגדולה ולכן חציתי כל אחד מהם לחצי. כי מעבר לזה אף אחד לא יכל לסיי`ם אותה.

לערכים תזונתים  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2348

 

המצרכים:

1 קילו בצק עלים

4 יח` סטיק אנטריקוט

1 קופ` פטריות חתוכות

1 בצל גדול

1/4 כוס יי`ן אדום מתוק

מלח ופלפל

ביצה טרופה

 

אופן ההכנה:

- לחמם במחבת שמן ולהכניס את הסטקים לטיגון קל משני הצדדים.להוציא לצלחת.

- לאותו המחבת להכניס את הבצל הפרוס לרצועות ולטגן עד להשחמה.

- להוסיף את הפטריות והתבלינים ולבשל כחמש דקות.

- להוסיף את היי`ן  ולבשל עד לצמצום הנוזלים.לכבות את הגז.

- לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ולרדד כל חלק לעלה דק.

- להניח במרכז כל בצק כף גדושה מתערובת הפטריות, מעליו לשים סטיק ושוב פעם כף גדושה מהפטריות.

- לסגור את הבצק כעטיפה מעל הסטיק ולהניח בתבנית עם ניי`ר אפיה כשהתפר כלפי מטה.

- להבריש בביצה טרופה ולהכניס לאפיה בחום של 170 מעלות למשך כשעה עד שהסטיק מוכן והבצק שחום ויפה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת