66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בראוניז ללא גלוטן

בס"ד


בראוניז נפלאים נימוחים ללא טיפת קמח, מתאימים למי שלא אוכל גלוטן וכמו כן לפסח.

הכנתי אותם לפסח האחרון. באותו היום התחסלה העוגה הראשונה ובערב חג שני עמדתי שעתים לפני כניסת החג להכין שוב פעם, כי אי אפשר לשתת קפה בלי עוגה,לא? הילדים דרשו ושיכנעו וכך חרגתי ממנהגי וממש לפני כניסת החג התענגנו על ריח מדהים בבית וחתיכת עוגה שנאכלה עוד בעודה חמה.

לערכים תזונתים כנסו  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2422

זהירות ממכר........

 

המצרכים:

200 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס שמן

1 כוס סוכר

5 ביצים מופרדות

100 גרם אגוזי מלך טחונים


אופן ההכנה:

- בסיר קטן לשים את השוקולד והשמן ולהביא לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת עד להמסה.להסיר מהאש.

- להוסיף את הסוכר ולבחוש.

- להוסיף את החלמונים אחד אחרי השני וביניהם לבחוש.

- להקציף את החלבונים לקצף יציב ולאחד יחד עם תערובת השוקולד בתנועות עטיפה.

- להוסיף את האגוזים ולערבב רק עד שהם מתמזגים בתערובת.

- לשפוך את התערובת לתבנית מרובעת ולהכניס לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד שהבראוניז מתקשים למעלה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת