33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

סופלה שוקולד להכנה במיקרו - מתכון של קרין גורן

 

 

הבת הקטנה שלי ביקשה שאקנה את הספר החדש של קרין גורן - "סודות מתוקים - 2". אז קניתי. ועכשיו, כל ערב, היא רוצה להכין משם מתכון אחר.

אתמול היא הכינה יחד עם חברה את המתכון שלהלן, לבד לבד.  יצא מדהים!!!

החומרים:

1 ביצה

2 כפות שמן

1/4 כוס סוכר

1/4 כוס שוקולית

1 כף שטוחה של אבקת קקאו

1/4 כוס שמנת מתוקה (60 מ"ל) 

1/4 כוס קמח תופח או רבע כוס קמח רגיל + 1/4 כפית אבקת אפיה

לרוטב:

40 גרם שוקולד מריר (8 קוביות)

1/4 כוס שמנת מתוקה

ההכנה:

1. טורפים (לא מקציפים) את הביצה, השמן, הסוכר, השוקולית, הקקאו והשמנת המתוקה לתערובת אחידה.

2. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה, טורפים במטרפה עד לקבלת תערובת חלקה.

3. ממלאים ספלי קפה מקרמיקה עד לגובה 1/3 הספל.

4. מכינים את הרוטב - בספל נפרד שמים את השמנת והשוקולד

5. מכניסים את כל הספלים, יחד עם הספל של הרוטב למיקרוגל ומפעילים בעוצמה מקסימלית כדקה וחצי עד שתי דקות, תלוי בעוצמת המקרוגל. אם העוגה אינה תפוחה, רכה ויציבה למגע, מפעילים שוב את המיקרו לעוד 10-15 שניות.

6. מוציאים את הספלים מהמיקרו, מוזגים את הרוטב ומגישים מיד.  

 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת