00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פרגיות צלויות וגם פלפלים

פרגיות צלויות וגם פלפלים

 פרגיות צלויות , החלק האהוב עלי ביותר של העוף . נתח נקי משומן , פרוס דק כסטייק ,עסיסי גם כשצולים

אותו היטב גם במחבת וגם בתנור . נתח נהדר להרבה מתכונים כשברוב המקרים אצלי
הוא מתחיל בצליית

הנתחים ואז בא השלב של הוספת הירק או הרוטב .

המנה של היום משלבת נתחי פרגיות שהושרו ונצרבו במחבת ולאחר מכן נוספו אליהם פלפלים

ורצועות בצל .

 

 חומרים

 נתחי פרגיות

שמן זית

מלח

פלפל שחור

שיני שום כתושות

פפריקה מתוקה

פפריקה חריפה

 

בצל חתוך דק לרבעי טבעות

פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות

פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות

שמן זית

שיני שום קצוצות

רוטב סויה שחורה מתוקה

 

הכנה

 להזליף שמן זית על הנתחים מ 2 צידי הנתח , לתבל בנדיבות ולעסות היטב את הנתחים .להשאיר

כ 20 דקות לספיגת טעמים .

 לצלות את הנתחים במחבת כבדה עד השחמה נאה מ 2 צידי הנתח . להוציא את הנתחים מהמחבת

ולהוסיף למחבת מעט שמן זית .

להוסיף לשמן החם את הבצל , הפלפלים האדומים והפלפל החריף ולהקפיץ קלות עד התרככות קלה .

להוסיף את השום הקצוץ ומעט רוטב סויה ולערבב היטב כ 3-4 דקות .

 להוסיף את נתחי הפרגיות  לרוטב הפלפלים והבצלים ולצלות אותם כ2-3 דקות מכל צד .

טעיםםםםםםםםם

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת