44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

גוז` גוזה

גוז` גוזה

בס"ד

 

לחמניות ממולאות בבשר כבש, מעדן מהמטבח הבוכרי.

המלצה שלי להכין כמות כפולה,נחטף ישר מהתבנית 

לערכים תזונתים  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2309

 

 

המצרכים ל- 20 יחידות בינוניות:

500 גרם קמח (3.5 כוסות)

20 גרם שמרים (1 כף)

3/4 כוס שמן זית

2 כפיות מלח

מים פושרים לפי הצורך כ- כוס

 

למילוי:

500 גרם בשר כבש טחון (או בקר עם תוספת של 2 כפות שמן)

3 בצלים גדולים קצוצים 

מלח,פלפל שחור

 

לציפוי:

ביצה

 

 

אופן ההכנה:

- להכניס לקערת המערבל את הקמח והמלח ולערבב.

- להוסיף את השמרים ושמן הזית ולהתחיל ללוש,

- להוסיף מים לפי הצורך עד לקבלת בצק גמיש ואלסטי.

- לכסות במגבת לחה ולהניח לתפיחה שעה.

- בנתים לקצוץ את הבצלים ולהעמיד במסננת רבע שעה.

- לסחוט את הנוזלים ולהעביר לקערה.

- להוסיף את הבשר והתבלינים ולערבב.

- לקרוץ כדורים מהבצק,לרדד כל כדור לעלה דק.

- להניח בכל עיגול כף מהמלית.

- לאסוף את שולי הבצק מעל המילוי ולהדק.

- להניח בתבנית עם ניר אפיה כשהצד הסגור כלפי מטה.

- להבריש בביצה.

- להכניס לאפיה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד שהלחמניות זהובות.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת