00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק קישואים ירוק

03/02/2012

מרק קישואים ירוק

 

מרק קישואים , אחד המרקים הראשונים שלמדתי לבשל כשנכנסתי לעולם הבישול  ומסתבר

שאין לי שום רשומה עליו בבלוג ....קרוב ל 40 מרקים יש לי בקטגורית המרקים ומשום מה מרק

הקישואים הנהדר הזה  נשכח .

המרכיב העיקרי במרק הם הקישואים ואליהם מתלווים ירקות שורש והרבה עלים .בגדול זה

באמת מרק ירוק . הוגש בתוספת רצועות דקיקות של עגבניות לחות . העגבניות הלחות הן

עגבניות מיובשות בשמש , מוכנות לאכילה ולא משומרות בשמן



החומרים

10 קישואים בינונים

2 בצלים בינונים

2 תפוחי אדמה

 4 גזרים

צרור פטרוזיליה קצוצה

צרור עלי שמיר קצוץ

12 כוסות מים

2 שורש פטרוזיליה

1 שורש סלרי

4-5 גבעולי סלרי קצוצים

3 כפות אבקת מרק עוף

מלח

פלפל שחור

כמון 

כורכום  

 נתחי עגבניות לחות  ( רק לשלב ההגשה )

 

הכנה

לאדות את הבצלים  בשמן  עד הזהבה ולהוסיף את הגזרים  ,שורש הפטרוזיליה ,שורש

הסלרי  ולהמשיך בטיגון כ3-4 דקות תוך כדי ערבוב .

 להוסיף את הקישואים , תפוחי האדמה , עלי הפטרוזיליה , עלי השמיר ,להוסיף את המים

ולהביא לרתיחה .

להוריד לאש נמוכה ,להוסיף את אבקת המרק ( לא חובה ) ולתבל בנדיבות  .

לבשל כשעה עד שעה וחצי ולעבד את המרק עם מעבד ידני עד קבלת מרקם עדין ביותר .

לתקן תיבול במידת הצורך ולבשל עוד כ 10 דקות .

 

בתאבון

 
 



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת