00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קציצות מיט טעאמן....מסתבר שגם פולניות יודעות לבשל

קציצות מיט טעאמן....מסתבר שגם פולניות יודעות לבשל

 

שנים היה לה נוח שאני במטבח ...מה היא לא עשתה כדי להוכיח לי שהיא לא יודעת לבשל....היום תפסתי

אותה על חם ..פולניה משתמשת בכמון ? בקינמון ? ....  מה שכן את הקציצות היא הכינה קטנות ..שיהיה הרבה..

האמת ? יש לה יד טובה במטבח , המתכון קציצות בקר ותפוחי אדמה הועלה בשבוע הראשון של הבלוג הזה

אי שם ב2007  עם שינויים קלים של הפולניה מה שהופך את המתכון לשלה ...תגידו לה שהמתכון  שלה נהדר !!

 

תערובת הבשר

600 גר` בשר בקר
1 ביצה
1 בצל מגורד
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פטרוזיליה קצוצה
כמון
קינמון
מעט פירורי לחם

4-5 תפוחי אדמה גדולים  חתוכים לפרוסות דקות

 

קציצות

לערבב את כל חומרי התערובת ולהשהות ל20 דקות לספיגת טעמים .

 

רוטב

1 קופסה רסק עגבניות  100 גר'
1 בצל בינוני קצוץ
שמן 
1 כוס  מים  רתוחים
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
1
 כף אבקת מרק עוף

 

הכנה
 לטגן את הבצל הקצוץ בשמן עד הזהבה ,
לסדר בקרקעית הסיר מעל הבצל פרוסות תפוחי אדמה ולפזר

מעליהן מלח ופלפל שחור  .להוסיף את רסק העגבניות  , אבקת המרק שהמסנו בכוס המים הרתוחים

ולתבל בנדיבות ביתרת התבלינים .   לסדר מעל תפוחי האדמה את הקציצות ולבשל כשעה על אש נמוכה

 

חשוב : שהנוזלים לא יעברו את מחצית מגובה הקציצות על מנת לקבל רוטב מרוכז וסמיך .

להגשה עם אורז לבן או פתיתים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת