00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק חומוס ובשר

16/12/2011

מרק חומוס ובשר  

 

מרק חומוס עם נשמה , מרק אדום עז וסמיך עם  בשר נימוח , עצמות בקר והרבה גרגרי חומוס .

המתכון שידור חוזר של המתכון מרק חומוס כמו במסעדות השוק , מתכון שהעליתי  בימיו הראשונים

של הבלוג וכאן הוא מובא שוב בשינויים קלים

 

חומרים

 500 גר` גרגרי חומוס

500 גר' בשר – השתמשתי בנתח אונטריפ  חתוך לקוביות

2-3 עצמות בקר

2 בצלים קצוצים דק

4 גזרים חתוכים לחצאי פרוסות

צרור פטרוזיליה קצוץ

עלי סלרי שלמים

גבעולי עלי סלרי קצוצים

1 קופסה רסק עגבניות

שמן קנולה

מלח , פלפל שחור

כמון

פפריקה מתוקה

חוויג'

10 כוסות מים

 

הכנה

 את גרגרי החומוס שהישרנו למשך לילה  יש לבשל בנפרד כשעה במים ללא מלח .

 לטגן את הבצל בשמן עד הזהבה ,להוסיף את קוביות הבקר ולערבב עד סגירה . להוסיף גבעולי

הסלרי והגזרים , להוסיף את  הפטרוזיליה הקצוצה ולערבב היטב כ 2 דקות . להוסיף את רסק

העגבניות ,גרגרי החומוס  המבושלים, העצמות  ואת הנוזלים ..

להביא לרתיחה , להנמיך לאש נמוכה ולתבל בנדיבות .

לבשל כ 3 שעות או עד התרככות הבשר

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת