00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קופסת העוגיות של דודה מונגר

עוגיות שוקולד צ`יפס של מרתה סטיוארט

את ספר העוגיות של מרתה סטיוארט (שלא תורגם לעברית לצערי) קיבלתי ממיקוש - חברה טובה ובשלנית מעולה. אתם יותר ממוזמנים לבקר בבלוג המעולה והטעים שלה.

יש בו מגוון רחב של עוגיות מכל המינים ומכל הסוגים, איכשהו החלטתי ללכת על בטוח-עוגיות שוקולד צ'יפס. תמיד טוב לא?

המצרכים:

2+1/4 כוסות קמח

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

200 גר' חמאה רכה

1/2 כוס סוכר

1 כוס סוכר חום

1 כפית מלח (אני שמתי חצי)

2 כפיות תמצית וניל

2 ביצים

2 כוסות שוקולד מריר קצוץ גס

ההכנה:

1. מערבבים במיקסר חמאה וסוכרים עד שהתערובת בהירה ואוורירית. 

2. מוסיפים מלח, תמצית וניל וביצים ומערבבים עד אחידות.

3. מנפים פנימה קמח, אבקת סודה לשתיה ומערבבים עד להטמעות הקמח בתערובת. מוסיפים פנימה את השוקולד הקצוץ ומערבבים לפיזור אחיד.

4. בעזרת ידיים רטובות לוקחים בכל פעם כף מהתערובת ומכדררים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה באופן מרווח.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ10-12 דקות. העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות מאד ומתקשות חלקית בקרור. אל תתפתו לאפות אותן יותר. מצננים ושומרים בקופסא אטומה.

אפשר להכין אותן כמובן עם שוקולד צ'יפס רגילים אבל הרבה יותר שווה עם חתיכות גדולות של שוקולד שאפשר לקבל מקיצוץ גס של מטבעות שוקולד או של טבליות שוקולד. תנסו. שווה!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הניק Mongar תפוס אלא אם צויין אחרת