44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

תבשיל בקר עם פלפלים

בס"ד

 

תבשיל הבקר עם הפלפלים לקוח מן  המטבח הסיני,אבל שיניתי אותו לפי המרכיבים שהיו לי בבית.

התקבל תבשיל נפלא ,בעל ניחוחות עזים ומענגים, ממש תבשיל להתענג עליו.

את התבשיל ניתן להכין עם סטיק אנטריקוט או כמו שאני הכנתי עם בשר ראש,רק שהוא מצריך זמן בישול ארוך יותר והבשר מתקבל רך ונימוח,דבר המשדרג עוד יותר את המנה.

מקווה שתהנו כפי שאנחנו נהנינו

 

המצרכים:

4 יח' סטיק אנטריקוט (או בערך 1/2 קילו בשר ראש) פרוסים לרצועות דקות.

1 בצל גדול פרוס

2 פלפל צהוב חתוך לחתיכות גסות

2 פלפל אדום חתוך לחתיכות גסות

3 כפות רוטב סויה

3 כפות יי'ן לבן חצי יבש

מלח,פלפל שחור

1/2 כפית זנגביל טחון

*ניתן להוסיף פלפל חריף

 

אופן ההכנה:

- בסיר שטוח לחמם שמן ולטגן בו את רצועות הסטיק(או הבשר) עד שהבשר משנה את צבעו. להוציא לצלחת.

- באותו הסיר לטגן את הבצל עד להזהבה ולהוסיף את הפלפלים,להמשיך לטגן עד שהפלפלים רכים.

- להחזיר את הבשר אל הסיר ולתבל, לערבב,לטעות ולתקן תיבול.

*במידה ומשתמשים בסטיק לאחר השלב הזה התבשיל מוכן,

 *במידה ומשתמשים בבשר ראש מוסיפים מיד כדי כיסוי הבשר ומביאים לרתיחה,מנמיכים ומבשלים שעתים על הגז.

 

לקבלת ערכים תזונתים http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/1893

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת