00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פילה דניס מטוגן במחבת

פילה דניס מטוגן במחבת

 

אהבה גדולה יש לי לדגים , טעים , קל להכנה , בריא ולדעתי גם לא צריך להבין הרבה בכדי לקבל מנת דג טובה

וטעימה . הבעיה הכי גדולה בהכנת דג היא היכן לקנות את הדג ולדעת בוודאות שקניתם דג טרי
וטוב .אם מצאתם מקור
טוב ואמין לדגים כל השאר פשוט וקל . 

הפעם התחשק לי להכין פילה דניס צרוב במעט שמן על מחבת כבדה אבל גם התחשק לי לפלט את הדג לבד .

האתגר היה קל מאד ....השחזתי היטב את הסכין ופלטתי את הדג ל 2 פילטים נאים כשאת מעט העצמות שנותרו

משכתי בעזרת פינצטה . 

 

את נתחי פילה הדניס משחתי במעט שמן זית לימון ופלפל שחור גרוס והשארתי אותם לנוח כ20 דקות

לספיגת טעמים .  דג טוב לא זקוק לטעמים דומיננטיים מעבר לשמן זית ,לימון ,מלח ופלפל ואולי קצת שום .

חיממתי מחבת כבדה על אש גבוהה עם מעט מאד שמן זית ואז הנחתי את נתחי הדג  במחבת 

עם העור כלפי מטה . ( לפני כן  חתכתי 2 חתכים דקים עם הסכין בצד העור למנוע התקפלות הנתח

בזמן הטיגון )

להקטין את האש לאש בינונית וטגן לא יותר מ 2-3 דקות ולוודא תוך כדי שהעור רק נצרב מעט ולא נשרף .

  להפוך בזהירות את הדג לצידו השני לעוד כ 2 דקות .  

 הליך ההכנה קצר , טיגון קצר ותוצאה מדהימה של דג טעים עם מעטה עור קריספי ובשר לבן ועסיסי .

 

שבת שלום לכולם

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת