44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פלפלים ממולאים בבורגול וירקות

בס"ד

 

תבשיל נפלא של ממולאים בתערובת של בורגול וירקות, מבושלים בתנור.

יום אחד החלטתי שנמאס לי מהבשר,לא יכולה לראות את זה יותר וכך יצא לי להפתיע את המשפחה בתבשיל מישמש שכזה.

לא היה לי מתכון ברור,מדי פעם אני מכינה ממולאים עם ירקות בלבד והחלטתי להוסיף להם גם בורגול.

ממולאים עוד לא הכנתי אף פעם בתנור,אמרתי אם כבר בענין של השדרוג אז נלך אם זה עד הסוף, הכנתי רוטב שאילתרתי ברגע והכנסתי לתנור עם תפילה בלב שיצא טוב.

ומה אומר לכם לא התאכזבתי, אהבו את זה.

 

המצרכים:

4 פלפלים צהובים

4 פלפלים אדומים

למילוי:

1.5 כוסות בורגול מושרה שעה ומסונן

2 גזרים מגוררים

2 קישואים מגוררים

1 בצל מגורד

1 כף רסק עגבניות

2 שיני שום כתושות

מלח,פלפל אנגלי

2 כפות שמן

 

לרוטב:

1 קופ' (400 גרם) עגבניות מרוסקות

2 כפות רסק עגבניות

2 שיני שום כתושות

2 כפות שמן

מלח,פלפל

1 כף פפריקה

1 כוס מים

 

אופן ההכנה:

- להניח  בקערה את כל מרכיבי המילוי ולערבב עד לקבלת תערובת הומוגנית.

- להוריד את הראש של הפלפלים,לנקות מגרעינים ולשטוף.

- למלות כל פלפל בתערובת ולהניח בתבנית.

- בקערה לערבב את כל מצרכי הרוטב ולשפוך מעל הפלפלים.

- לכסות בניר כסף ולהכניס לאפיה בחום של 200 מעלות לשעה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת