00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

שקשוקת קישואים

 שקשוקת קישואים

שקשוקת קישואים או תבשיל קישואים ברוטב עגבניות ההחלטה שלכם .  הסיפור  התחיל מקישואים שכבר לא נראו

  משהו שפגשתי במקרר ליד כמה גזרים  מיותמים  ועגבניות שראו  כבר ימים טובים יותר . הסיפור  נגמר בתבשיל

נהדר של קישואים וגזרים שבושלו למוות ברוטב עגבניות  שאיבד את כל נוזליו בבישול ונתן לתבשיל טעם מדהים .

אצלנו בבית חוץ ממני אף אחד לא אוכל קישואים ......הפעם הצליח לי....טרפו את הכול . מה עושים  שם חלמוני

הביצים ? שריטה שלי...... פשוט מצטלם יותר טוב ממנה  שאמנם טעימה אבל חסרת לוק של דוגמנית .    

 

 

חומרים

6 קישואים חתוכים לחצאי פרוסות עם הקליפה .

6 גזרים חתוכים לקוביות

2 בצלים קצוצים דק

5-6 עגבניות טריות מגורדות

2 שיני שום

מלח

פלפל שחור

שבבי צ'ילי חריף

פפריקה מתוקה

כמון

1 כף סוכר

1 רסק עגבניות

1 כוס מרק עוף

 

הכנה

לטגן את הבצל עד שקיפות , להוסיף את השום ל2 דקות תוך כדי ערבוב .להוסיף את שאר המרכיבים ,

לתבל לפי הטעם ולבשל כשעתיים על אש נמוכה

הבישול הארוך חשוב לצמצום רסק העגבניות שכמעט ומאבד את כל נוזליו  ומעניק טעם מודגש לקישואים .

  המרקם הסופי הוא של תבשיל דומה לגיבץ'.

 

תוספת נהדרת למנה עיקרית , נהדר גם על אורז לבן

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת