00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

שניצל פרגית

שניצל פרגית

 

נכון שמדובר בסך הכול בשניצל אבל יש שניצל ויש שניצל ...שניצל לדעתי המאכל הלאומי שלנו אחד המאכלים הבודדים

שילדים אוהבים שלא נדבר עלינו .  אוהב את כל הגרסאות של השניצל ,
שניצל מחזה עוף , שניצל וינאי מנתח

סינטה ,שניצל של פרה נמוכה ..כזה שבא עם העצם.. ( קוטלט ) והיום הכנתי שניצל פרגיות , גרסה לא כל כך שכיחה

אבל טעימה מאד ושווה לנסות אותה.  
מדובר בתהליך הכנה רגיל אלא שהנתח הוא נתח פרגית  משוטח כסטייק .

כשאני מציין  פרגית כוונתי היא לירך של העוף אשר הקצב הוציא ממנה את העצם והפך אותה  לנתח כמו סטיק .

בשר הפרגית /ירך הינו רך ומעודן יותר מטעמו של חזה העוף אבל גם מעט יותר עבה מחזה העוף ולכן דורש יותר זמן

טיגון . נתח הפרגית נשאר רך מאד לאחר הטיגון לעומת שניצל מחזה עוף 
שבמצב של טיגון יתר מתקשה בקצוות

במיוחד כשמדובר בנתח דק .

 

איך אני מכין שניצל ? 

מתבל במלח , פלפל שחור ופפריקה מתוקה . מורח מעט חרדל  עם התבלינים על כל הנתח .

מקמח את הנתח מ 2 צדדיו , מנער את עודפי הקמח וטובל בבלילת ביצה . מנער את עודפי הביצה

וטובל ומרפד היטב בפירורי לחם .

מטגן בשמן עמוק וחם עד השחמה ומעביר  למשטח מרופד בנייר סופג . 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת