00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

ברזואלה של קיץ

ברזואלה של קיץ

 

חום יולי אוגוסט....לא מסוגל להיות במטבח ..קשה בחום הזה ....אני איש של חורף ..מרקים ..קדירות ...

אפילו לכתוב רשומה בקיץ זאת מטלה מעייפת , שיא היצירה במטבח בימים כאלה זה לחסל חצי אבטיח

עם גבינה בולגרית או להזכר פתאום שנותר במקפיא נתח של ברזואלה  נהדר ומיותם .

מה זה ברזואלה ?  נתח סינטה כבוש כמה ימים במלח .....נהדר , מופלא , קצת תאנים ,ענבי מוסקט

שמן זית ,לימון , מלח גס , פלפל גרוס וגם בלסמי מצומצם .

אתם פשוט לא מבינים כמה זה טעים על קרוסטיני קלוי בתנור ...אתם חייבים לנסות ולהבין איך מתמזג טעמם של

הענבים המתוקים עם המלח ,שמן הזית ושאר הטעמים שבמנה .

 

 

איך מכינים ברזואלה ? חם לי....   כנסו לרשומה   סינטה כבושה ברזואלה     

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת