44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

ממולאים

בס"ד

 

ירקות ממולאים בתערובת של בשר ואורז, ממש מעדן. הבת שלי חזרה מחופשה באילת ולכבוד שובה הכנתי לה אחד מן המאכלים שהיא יותר אוהבת ואלו הממולאים.

 

המצרכים:

פלפלים צהובים

קישואים

עגבניות

תפוחי אדמה

*את הכמות תקבעו אתם לפי מספר הסועדים וכל אחד לפי אהבתו יוסיף או יגרע מהירקות

 

לעיסת הבשר:

250 גרם בשר טחון

1/4 כוס אורז שטוף ומנוקה

5 שיני שום כתושות

1/2 צרור כוסברה/פטרוזיליה

1 כף רסק עגבניות

3 כפות שמן

1 כף כמון

קורט קינמון

מלח

 

לרוטב:

הפנים של הקישוא,עגבניה,תפו"א

1 בצל גדול קצוץ

2 גזרים פרוסים

1 כף רסק עגבניות

מלח

1 כף כורכום

1 כף פפריקה מתוקה בשמן

3 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

- להכניס לקערה את כל החומרים של עיסת הבשר ולערבב. להניח בצד לספיגת טעמים.

- להוריד את הראש לפלפלים ולנקות מהתוכן.

- להוציא את התוכן מהקישוא והעגבניה. את התפו"א לחצות לחצי (במידה והוא גדול) ולרוקן מתוכן.

- בסיר גדול לחמם שמן,להכניס את הבצל ולטגן עד להזהבה. להוסיף את כל חומרי הרוטב ולהביא לרתיחה.

- להכניס את כל הירקות הממולאים פנימה. להניח צלחת מעל הירקות ולהביא לרתיחה שנית. לבשל שעה ולכבות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת