00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

בולונז מושחת

02/07/2011

 

בולונז מושחת

למה מושחת ? תטעמו ותבינו למה מושחת , מנת בשר מדהימה בטעמים קצת שונים מהבלונז הקלאסי שתמיד אכלנו על הפסטה , תערובת בשר עשירה בטעמים , וספוגה ברוטב אלוהי .

חומרים

 1 ק"ג בשר בקר טחון

6 עגבניות בשלות מגורדות

3 גזרים חתוכים דק לקוביות

5-6 גבעולי סלרי קצוצים דק

1 רסק עגבניות 100 גר'

1 בצל קצוץ דק

6 שיני שוםקצוצות דק

2 פלפל חריף ירוק קצוץ

צרור פטרוזיליה קצוצה

4 כפות   קטשופ

3 כפות סויה שחורה מתוקה

2 כפות רוטב וורצ'סטר

 שמן זית

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

אורגנו

2 כפות סוכר

 

 

הכנה

לטגן בשמן זית את הבצל הקצוץ הסלרי הפלפל החריף  והגזר עד שהבצל נעשה שקוף , להוסיף את השום הקצוץ ולערבב . להוסיף את הבשר ולפורר אותו עד שמשנה את צבעו ומתפורר לגמרי . להוסיף את העגבניות המרוסקות , רסק העגבניות , הפטרוזיליה והסוכר .לערבב היטב  ולהוסיף את רוטב הקטשופ , רוטב הסויה ורוטב הוורצ'סטר ,
לערבב ולתבל בנדיבות .   לבשל על אש גבוהה עד שרוב הנוזלים מתאדים . 

הוגש עם קוביות תפוחי אדמה שטוגנו בחמאה .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת