00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קופסת העוגיות של דודה מונגר

עוגה חגיגית לפסח

שניה לפני החג אני מעלה לכם את העוגה שהכנתי לארוחת ערב החג.

המתכון לבסיס הוא של קרין גורן והוא מתאים לכל רגישי הגלוטן שכן אין בו לא קמח ולא תחליף קמח.

המצרכים:

6 ביצים

3/4 כוס סוכר

300 גר' שוקולד מריר

150 גר' חמאה

1/2 מיכל שמנת מתוקה

1+1/2 מיכלי שמנת מתוקה

4 כפות ממרח נוטלה

1 כף סוכר

1 כף אינסטנט פודינג וניל

8-10 נשיקות מרנג שבורות

ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד עם החמאה והשמנת המיקרוגל ומערבבים היטב.

2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר עד לקציפה בהירה ותפוחה (הקצפה של כמה דקות טובות).

3. מקפלים את תערובת השוקולד לקציפת הביצים ומעבירים לתבנית משומנת.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ- 45 דקות. העוגה יוצאת תפוחה מאד וכשמתקררת נוצר שקע במרכז העוגה וזה בסדר.

5. לאחר שהעוגה התקררה ונוצר השקע יש למלא אותו. מקציפים במיקסר מיכל וחצי של שמנת מתוקה,נוטלה,סוכר ואינסטנט פודינג וניל עד לקרם אחיד ויציב.

6. מפזרים את שברי המרנג בתוך השקע ומעליהם את הקרם. מעבירים לקרור לפחות לכמה שעות (רצוי לילה).

 

בתאבון וחג פסח שמח וכולם!

שיהיה לנו חג מלא באושר ושמחה עם המון רגעים מתוקים

ממני מכל ה

אורית

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הניק Mongar תפוס אלא אם צויין אחרת