00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

סביצ`ה סלמון

סביצ'ה סלמון

 

סביצ'ה סלמון , מנת פתיחה אהובה עלי במיוחד . נתחי סלמון טרי ונא שעברו בישול מהיר  בלימון ומלח ושולבו  עם ירקות צבעונים וקריספים  . מנה של טעמים נהדרים ,מהירה להכנה ויפיפייה בהגשה .

 

המתכון אינו חייב להיות מדויק במרכיבים ובכמויות וניתן לשחק איתם לפי טעמכם ודמיונכם.

 

הרעיון פשוט ביותר....

קוביות דג סלמון נקי מעצמות ועור ( כמובן שניתן גם מדגים אחרים ) במידה  כ 1/1 ס"מ בתוך קערה . להוסיף לדגים מלח גס  , פלפל גרוס , מיץ מלימון טרי ושמן זית . לבחוש היטב  .

להוסיף פלפל אדום , פלפל ירוק חריף , בצל סגול ובצל ירוק קצוצים דק מאד . לערבב היטב ולהשהות בקערה כ 15 דקות .

 

הגשתי עם מלון כתום מתוק וחומץ בלסמי  , השילוב או הניגודיות בין המתוק לחמוץ מלוח נפלא .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת