00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קופסת העוגיות של דודה מונגר

קאפקייקס וניל בציפוי וניל

את הקאפקייקס האלה לקחתי מתוך הספר "קאפקייקס" של ויולה גורן.

ניתן להשתמש במתכון הבלילה בתור בסיס לכל קאפקייקס שתרצו להכין. בשינוי קל נוכל להפוך אותם לקאפקייקס תות/שוקולד/קינמון/קפה ועוד.

המצרכים:

 240 גר' חמאה

1+1/2 כוסות סוכר

2 כפיות תמצית וניל

3 ביצים

1+1/2 כוסות קמח

1/2 כוס אבקת שקדים

1 כפית אבקת אפיה

1 כוס שמנת חמוצה

לציפוי:

ניתן להשתמש בקרם פטיסייר מוקצף או בפודינג וניל או לפי המתכון הבא:

הפעם השתמשתי במילוי וניל אותו אני קונה ב"לגעת באוכל" ואותו (בערך 5 כפות גדולות) אני מקציפה יחד עם מיכל שמנת מתוקה וכפית של משחת וניל עד שמתקבל קרם סמיך ויציב שאותו אפשר לזלף בקלות על הקאפקייקס.

ההכנה:

1. מקציפים את החמאה, הסוכר ותמצית הוניל עד לקבלת מרקם קרמי.

2. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. יש צורך מידי פעם לעצור את פעולת המיקסר ולגרד את הקרם מקירות הקערה.

3.מערבבים את הקמח,השקדים ואבקת האפיה.

4. מוסיפים לסרוגין את תערובת הקמח והשמנת החמוצה ומערבבים במהירות נמוכה-בינונית עד לאחידות.

5. ממלאים את שקעי התבנית עד גובה 3/4 (רצוי בתוך עטרת נייר) ואופים בחום של 170 מעלות כ-20-25 דקות לקאפקייקס גדולים או כ-15 דקות לקאפקייקס קטנים.

6. לאחר שהקאפקייקס מתקררים ניתן לצפות בקרם ואז לשמור בקרור עד ההגשה.

 

בגרסת המיני-קאפקייקס:

 ובגרסה הגדולה יותר:

 בתאבון!!

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הניק Mongar תפוס אלא אם צויין אחרת