00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קופסת העוגיות של דודה מונגר

עוגיות שוקולד צ`יפס עם קפה שחור

06/04/2011

כבר יצא לי בחיי להכין לא מעט עוגיות ואני משתדלת לנסות כמה שיותר מתכונים בשביל להגיע לטובות שבעוגיות!

והפעם:מתכון מהספר "שוקולד" של "על השולחן" שללא ספק כבש את ליבי בזכות השינוי הקטן והכל כך משמעותי-כף אחת של קפה שחור.תוסיפו לזה את העובדה שיש בפנים שוקולד מריר ולבן ואגוזי קשיו  ושזה מתכון של קערה וכף ככה שכל אחד יכול להכין ובקלות והרי לכם מתכון מנצח.

המצרכים:

180 גרם חמאה מומסת

1 כוס סוכר דמררה

1/2 כוס סוכר לבן

1 ביצה+1 חלמון

1 כף אבקת קפה שחור או אספרסו

1 כפית תמצית וניל

2+1/4 כוסות קמח

מעט מלח

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

200 גרם שוקולד צ'יפס (במקור יש לבן, אני עירבבתי לבן ומריר)

100 גרם אגוזים קצוצים גס (אני השתמשתי בקשיו)

ההכנה:

1. שמים בקערה את החמאה המומסת יחד עם שני סוגי הסוכר, ביצה וחלמון, קפה ותמצית וניל ומערבבים היטב.

2. מוסיפים פנימה קמח,מלח,אבקת סודה לשתיה ומערבבים ואז מוסיפים את השוקולד צ'יפס ואת שברי האגוזים ומערבבים .

3. בידיים רטובות יוצרים כדורים בקוטר 2 ס"מ ומניחים במרווחים גדולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

4. מחממים תנור ל160 מעלות ואופים כ10-12 דקות.

זהו זה.

פשוט נכון?

תנסו,אני בטוחה שתאהבו

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הניק Mongar תפוס אלא אם צויין אחרת