44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פסטה ממולאת בבשר

02/03/2011

בס"ד

 

קונכיות פסטה ענקיות ממולאות בבשר וברוטב פטריות, מעדן לחיך. מזכיר בטעמו מעט את הקרפאלך (בכל אופן לפי דעתי)

 

המצרכים:

1 חב' קונכיות פסטה גדולות של וילי פוד

250 גרם בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ

מלח

1 כף שטוחה כמון

1/4 כפית קינמון

מים ומלח לבישול הפסטה

לרוטב:

2 כפות א.מרק פטריות

2 כוסות מים רותחים

פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

1.לטגן במעט שמן את הבצל עד לשקיפות. להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.

2.לתבל במלח,כמון וקינמון ,לערבב ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות.ולכבות את הגז.

3.לבשל את הקונכיות כמו פסטה רגילה. לסנן.

4.למלות כל קונכיה בכף מלאה של תערובת הבשר ולהניח בסיר שטוח.

5.לערבב בקערית את א.המרק עם המים הרותחים ולשפוך על הקונכיות.

6.לבשל 10 דקות על הגז ולכבות.

*ניתן למלות בגבינות ולהקרים בתנור.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת