00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טעים ללא גלוטן

לבבות מרנג

14/02/2011

לבבות מרנג פריכות שנמסות בפה שאפשר לאכול איך שהן ואפשר לעטר עם קצפת בתוספת פרי שאוהבים .

ההתלהבות היתה רבה ולא נשאר אף לב.מתאים מאוד לכל יום של אהבה.

חומרים ללבבות:

4 חלבונים מביצים גדולות בטמפרטורת החדר. מהחלמונים הכנתי את העוגיות הרכות

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס אבקת סוכר מנופה

כף עמילן תירס- קורנפלור

1 כף ברנדי- לא חובה ,אבל מוסיף .

כף סוכר וניל או שקית

חומרים לקצפת:

קופסה או שתיים (לפי מספר הסועדים) שמנת מתוקה. עד 5 אוהבי קצפת מספיקה קופסה אחת.

1 שקית אינסטנט פודינג בטעם שרוצים

1 כוס חלב

אופן הכנת הלבבות:

מקציפים את החלבונים כ 5 דקות במהירות גבוהה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר לאחר כשני דקות נוספות של הקצפה מוסיפים את אבקת הסוכר גם בהדרגה. ממשיכים להקציף לקצף יציב .

מוסיפים את הברנדי והקורנפלור ומערבבים בזהירות.

מפעילים את התנור על 100 או 120 מעלות( כל אחד לפי התנור שלו) מכינים שקית זילוף עם צנתר רחב ומשונן.

שמים את קצף הביצים בשקית ומזליפים צורת לבבות (או כל צורה שתרצו) בתבנית על נייר אפיה. אני הכנתי בלי תחתית , אפשר קודם להזליף לב קטן וסגור שישמש תחתית ומסביב 2,3 שכבות של לב קצף זו על זו.או רק לבבות בשתים שלוש שכבות

אופים כשעה שעה וחצי ורק אחרי שהמרנג יבש לגמרי (לבדוק גם את התחתית) אחרי שעה הפעלתי את הטורבו, זה ייבש את הלבבות בדיוק כמו שצריך.

שומרים בכלי אטום (אפשר אפילו שבועיים שלושה)

לפני ההגשה ממקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב לקצף קשה ומזליפים עם שקית זילוף באמצע כל לב או שמים עם כפית, פחות יפה אבל אותו הטעם, ושמים תותים חתוכים, אפרסקים או משמשים טריים בעונה או משומרים וחתוכים , אפשר קיווי או כל פרי שאוהבים. 

          

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
קוביית Facebook Like
ארכיון פוסטים
נקה
קוביית Facebook Like
קוביית Facebook Like
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רותה ט אלא אם צויין אחרת