44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

גולש בשר

בס"ד

 

גירסה שלי לגולש המפורסם. הכנתי אותו כתבשיל ולא כמרק ויצא ממש מעדן.

 

המצרכים:

1 ק"ג בשר ראש חתוך לקוביות

1 בצל גדול פרוס לרצועות

3 שיני שום קצוצות

1 גזר חתוך לעיגולים

2 עגבניות חתוכות

1 כף רסק עגבניות

מלח,פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית צ'ילי גרוס

3 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

 

לטגן במעט שמן את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את השום ולטגן קצרות. להוסיף את חתיכות הבשר ולטגן עד להשחמה קלה, להוסיף את הגזר והעגבניות ולאדות כעשר דקות על הגז תוך כדי ערבוב מדי פעם.

להוסיף את רסק העגבניות והתבלינים ולערבב. להוסיף את המים ולהביא לרתיחה. להנמיך ולבשל שעה  וחצי עד לצמצום הנוזלים.

הולך נהדר עם אורז לבן.

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת