00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

בולונז בסגנון הסלופי ג`ו

24/01/2011

בולונז בסגנון הסלופי ג'ו

 

ראגו בשר או בולונז איך שתרצו מוגש בלחמנייה פריכה , מדהים עד כמה הפשטות מנצחת . ואריציה שלי לסלופי ג'ו  הכריך הניו יורקי המפורסם של בשר קצוץ עם רוטב עגבניות או בר בקיו עם בצל מטוגן בתוך לחמנית המבורגר .

במקרה שלי הכנתי את הבולונז הקלאסי בתוך לחמנייה הכי פושטית מהמכולת שחוממה קלות  בתנור . נסו לדמיין לחמניית שומשום חמה ופריכה מלאה בבשר עסיסי מתובל חריף או מתוק  כשמיצי הבשר נספגים בלחמניה ........מדמיינים ? מטריףףף.

 

חומרי הראגו

 1 ק"ג בשק בקר טחון פעם אחת

8 עגבניות בשלות מגורדות

4 גזרים חתוכים דק 

5-6 גבעולי סלרי קצוצים דק

2 רסק עגבניות 100 גר'

2 בצלים

6 שיני שום

1 פלפל חריף ירוק או שבבי צ'ילי חריף

צרור פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס קטשופ

שמן זית

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

כמון

אורגנו

2 כפות סוכר

 

הכנה

לטגן בשמן זית את הבצל הקצוץ הסלרי הפלפל החריף  והגזר עד שהבצל נעשה שקוף , להוסיף את השום הקצוץ ולערבב . להוסיף את הבשר ולפורר אותו עד שמשנה את צבעו ומתפורר לגמרי .

להוסיף את העגבניות המרוסקות , רסק העגבניות , הפטרוזיליה והסוכר .לערבב היטב ולתבל בנדיבות . לבשל על אש גבוהה עד שרוב הנוזלים מתאדים .

רצוי להגשה בלחמניות המבורגר כמו שהילדים אוהבים .

טעים טעים

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת