44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בשר עם פול ירוק

בס"ד

 

פול ירוק מתקשר אצלי אוטומטית לאביב,פסח.המאכל הבא עלה על שולחננו השבת והריח שמילא את הבית בזמן הבישול הזכיר מאוד את התקופה הקסומה הזאת שלא כל כך רחוקה מאיתנו.

המצרכים:

1 ק"ג צלי כתף פרוס

1 ק"ג פול ירוק (עדיף טרי אבל ניתן קפוא)

5 שיני שום קצוצות

מלח,פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה

4 כוסות מים

אופן ההכנה:

לטגן את הבשר במעט שמן מכל הכיוונים, להכניס את הפול ולתת לו גם טיגון קל.להוסיף את השום והתבלינים ולערבב, לשים את המים ולהביא לרתיחה. להנמיך ולבשל שעה וחצי עד לספיגת הנוזלים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת