00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק כתום

מרק כתום

 

מרק חורפי חם וסמיך  של ירקות כתומים , מרק מהפשוטים ביותר להכנה ,זמן בישול קצר עם תוצאה טעימה ביותר , מרק שניתן לשלב בהגשתו המון תוספות כיד הדמיון .

הפעם הוגש עם פולי סויה שתובלו במלח גס ושמן זית שתובל עם שום , בזיליקום טרי ושבבי צ'ילי .

נפלא להרגיש את המרק החם והמתקתק מתחבר לטעמי שמן הזית הבזיליקום וחריפות הצ'ילי .

 

חומרים

 

4 בטטות

2 בצל בינוני

4-6 שיני שום

2 תפוחי אדמה

6 גזרים

חתיכת דלעת נדיבה

2 שורש פטרוזיליה

צרור עלי פטרוזיליה

2-3 כפות מרק עוף

מלח ,פלפל שחור

מעט כורכום

כמון

שמן זית

 

הכנה

לטגן את הבצל בשמן הזית עד הזהבה ,להוסיף את שיני השום הקצוצות ולערבב ,להוסיף את כל הירקות  שחתכנו לקוביות ,להוסיף מים {אני הוספתי על הכמות הנ"ל 3 ליטר מים } רתוחים לתבל  ,להוסיף פטרוזיליה קצוצה ,להרתיח ולהוריד לאש נמוכה לשעה וחצי .

לרסק במוט בלנדר .אפשר לתת ריסוק קל רק כדי להסמיך את הנוזל

ולהשאיר את רוב המרק עם חתיכות הירק או לרסקו לגמרי לפי הטעם .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת