00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קרוק מאדם למבוגרים בלבד

27/12/2010

 קרוק מאדם למבוגרים בלבד

 

כמה שבצרפתית הכול נשמע טעים ,רומנטי וסקסי וכל מה שתגידו  יהיה נכון ...יש גם "קרוק מסייה " אבל הערב התענגתי על

" קרוק מאדם" למה מאדם ? תסתכלו בתמונות ותפעילו את הדמיון . ב" קרוק מסייה"  משחקים פרוסות בייקון וגבינת אמנטל ב"קרוק מאדם " שלי שילבתי נתחי גרבדלקס עם ......גבינה צהובה עמק....אני יודע שזה חילול הקודש אבל לא היתה לי גבינת אמנטל .

הקרוק למי שלא מכיר הוא טוסט פריזאי שקיים בהרבה גרסאות ואחת מהן זאת גירסת טוסט מפרנץ' טוסט , לחם שהושרה בביצה וחלב , טוגן בחמאה ,נבנה כטוסט עם המילוי ונשלח לתנור .

כמובן שביצי העין הן השחקניות הבולטות בהצגה .

טוסט ספוגי מבפנים  אבל קרנצ'י מבחוץ עם גבינה מותכת ונתחי גרבדלקס  טובל  בחלמוני הביצה .......לא יכול להמשיך בהסבר ..

 

השתמשתי בלחם דני מקמח מלא ושיפון מלא , טבלתי בביצה ומעט חלב וטיגנתי עד הזהבה בחמאה ומעט שמן.  ( ביצה אחת ומעט חלב לטוסט אחד  )   

להוציא ולהניח על ניר סופג , לבנות את מילוי הטוסט ,אני מלאתי בפרוסת גבינה צהובה ונתחי גרבדלקס עם בצל ירוק קצוץ .

להכניס לתנור שחומם ל200 מעלות ( הכנסתי לאובן טוסטר ) ל כמה דקות עד שרואים שהגבינה ניתכת .

בזמן שהטוסט בתנור ,להכין את ביצי העין ולהשאיר את החלמונים במצב נוזלי .

הקרוק הוגש עם ביצי עין ועגבניות שרי , צנון פרוס , בצל ירוק וקוביות אבוקדו .

בתאבון ושנפגש רק בשמחות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

41 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת