44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

תבשיל בשר עם זיתים

מנה קלאסית ומהירה שתמיד מצילה אותי אם יש אורחים ואני רוצה להוסיף עוד משהו לשולחן שימלא אותו יותר.

 

המצרכים:

1 ק"ג בשר בקר פרוס או חתוך לקוביות

2 קופ' זיתים ללא חרצנים (קטנות)

6 שיני שום קצוצות

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף כורכום

1 כף שבבי צ'ילי/אריסה

3 כוסות מים

שמן

אופן ההכנה:

יש שני דרכים לטפל בזיתים אחת מהן היא להרתיח אותם בסיר ולסנן,לחזור על הפעולה שלוש פעמים או כפי שאני נוהגת (על מנת לקצר את הזמן) לשטוף היטב את הזיתים במים.

במידה ונוהגים בדרך הראשונה יש להוסיף מלח לתבשיל. במידה ועושים לפי הדרך השניה לא להוסיף מלח כיוון שהזיתים כבר מלוחים.

 

לחמם בסיר שמן, להוסיף את הבשר ולטגן עד להזהבה קלה על מנת לסגור אותו. להוסיף מעליו את השום,הזיתים והתבלינים ולתת עירבוב טוב עד שהכל מכוסה בתבלינים.

לצקת את המים ולהביא לרתיחה, להמשיך לבשל על אש נמוכה שעה וחצי ולבדוק מדי פעם שהנוזלים לא הצטמצמו, במידה וכן יש להוסיף מעט מים לתבשיל.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת