44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בשר בערמונים

את המתכון הבא קיבלתי משכנתי עם המלצות חמות לכך. הוא לא איכזב בכלל.בעיקרון את הערמונים ניתן להוסיף לכל תבשיל צלי שאתם מכינים. אוהבי הערמונים ישתגעו על המתכון.

 

המצרכים:

1 ק"ג בשר כתף/ראש

2 חב' ערמונים של חב' וילי פוד

1 בצל גדול פרוס לטבעות

5 שיני שום קצוצות

מלח,פלפל שחור

1 כף כמון

קמצוץ קינמון (נותן טעם וריח משגעים)

3 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

ראשית את הבשר השלם אני נוהגת להרתיח להוצאת הדם והליכלוך. אח"כ אני פורסת אותו לפרוסות ומבשלת.

1.לטגן בצל עד להזהבה קלה. להניח את פרוסות הבשר מעל הבצל ומעליהם להוסיף את השום הקצוץ והערמונים.

2.לתבל במלח,פלפל שחור,כמון וקינמון ולשפוך מעליהם את המים.

3.להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש נמוכה במשך שעה-שעה וחצי עד שלא נותרים כמעט נוזלים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת