00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קישואים מאודים עם בצל ופטריות

קישואים  מאודים עם בצל ופטריות

 נכון שאין לקישוא את המוניטין הרב של שכנו  החציל ..נכון שהוא ירק משעמם ונטול טעם עצמי אבל הוא  יכול לשמש יופי של בסיס לטעמים נהדרים אם רק מוצאים לו שידוך טוב .

אין ספק שפטריות מוקפצות מעט בשמן זית ושום ,בצל מטוגן ועשבי תיבול הם יופי של חיבור ויוצרים יופי של מנה עשירה בטעם .

 

החומרים

6 קישואים בינונים

1 בצל גדול

4 שיני שום

צרור פטרוזיליה

2 גבעולי בצל ירוק

סלסלת פיטריות

שמן זית

מלח

פלפל שחור

 

 

הכנה

 מחממים שמן זית במחבת גדולה ומקפיצים בו את הפיטריות  שקצצנו לפרוסות דקות ומעט שום קצוץ על אש גבוהה  . כשהפטריות  מעט משחימות  מוציאים אותן לקערה .

מוסיפים למחבת מעט שמן זית נוסף ומוסיפים את הבצל שקצצנו דק . מטגנים מעט ומוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ . מטגנים עד שהבצל נעשה שקוף ומוסיפים את יתרת השום שקצצנו דק . מערבבים היטב כדי שהשום לא יישרף ומוסיפים את הקישואים שגירדנו גס על קליפתם ואת הפטרוזיליה הקצוצה .

מחממים ללא מכסה ומידי פעם מערבבים היטב עד שכל הנוזלים נעלמים . מתבלים במלח ופלפל שחור ,

מוסיפים חזרה אל הקישואים את הפיטריות שהקפצנו קודם וממשיך לערבב עד קבלת מרקם רך מאד ונטול נוזלים .

 

מנת פתיחה או סלט שאפשר להגיש חם או קר , ניתן להוסיף בזמן ההכנה ביצים לתערובת הקישואים .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת