00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

דג מושט על צ`יפס בטטה ועגבניות צלויות

27/11/2010

דג מושט על צ'יפס בטטה ועגבניות צלויות

 

אם אייל שני היה צריך לתאר את המנה שהכנתי אני מניח שזה היה

משהו בסגנון  " זעקת המושט שהתרפק על בטטות ענוגות ושבריריות בשמן זית אציל ,שום חושני ,עגבניות שרי  נוטפות זימה ,עלי טימין  שנקטפו עם אגלי טל בזריחה וכל האורגיה רווית היצרים הזאת מתחברת אל מלח  הים האטלנטי ...איזה זעקה נפלאה ..איזה חיבור..." .

אני מניח שאחרי התיאור הזה אין צורך שאני אתאר את המנה .

 אבל בכל זאת ...

 

עגבניות שרי חצויות מתובלות בשמן זית מלח גס פלפל שחור

גרוס ושיני שום קצוצות  ועלי טימין .

לערבב את כל החומרים בקערה , להעביר למחבת לוהטת ,

לערבב כמה דקות עד התרככות קלה .

 

בטטה שחתכנו לקוביות קטנות מאד , לתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס לטגן במעט שמן זית עד השחמה קלה .

 דג המושט

להזליף על הדג מיץ לימון טבעי ל20 דקות . לנער את עודפי מיץ הלימון .

להזליף שמן זית על הדג ולתבל במלח גס , פלפל שחור גרוס ועלי טימין .

לעסות היטב את הדג ולטגן במעט שמן זית כ 3 דקות מכל צד .

 מנה קלה להכנה עם טעמים נהדרים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת