00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

כשבא לי לפרק ברבוניות ....

כשבא לי לפרק ברבוניות ....

כשבא לי לפרק ברבוניות פריכות וחמות שיצאו הרגע מהשמן הרותח........כשבא לי לנשנש  ערמה של שרימפס וקלאמרי.....או פילה דניס טרי שרק הבוקר יצא לשחיית בוקר או  כשבא לי לטרוף צלעות כבש נהדרות ......אז אני הולך לשם .

הולכים לשם בעיקר בשבתות וחשוב להגיע מוקדם כי באחת וחצי המקום מפוצץ כמו כל היפואיות ,  אבל זאתי מיוחדת ...למה ? כי שמה לא יצא לפניה ולא כולם מכירים והם עוד לא קיבלו את שיגעון הגדלות  והמחירים שפויים .

באמצע השבוע כשאני מתגנב לשם לאכול צלעות כדי שהיא לא תספור לי את  הכולסטרול יש מנות עסקיות במחירים אחלה .

אז אם בא לכם ליהנות  ממקום עם אחלה סלטים טריים , חומוס יפואי אמיתי , פלאפל סופני או סתם בא לכם לטבול כרובית וחציל מטוגנים בטחינה נהדרת חריפה או חמצמצה , מג'דרה סוף הדרך ,סלט ערבי קצוץ דק עם הרבה שמן ולימון ובצל  או מרק שעועית עם הרבה שעועית אז זה המקום .

תה נהדר ,קפה כמו שרק ביפו יש ועטייף מתוק עלי ...

איפה זה ? נראה לכם שאקלקל לעצמי את המסעדה שלי ?  שאני אעמוד בגללכם בתור ? שכחו מזה..

 

 

 

מסעדת יונס בתחנת הדלק בתל כביר , הרצל פינת בן צבי

ואל תשכחו ,אין כמו יפו בלילות בימים ובשבתות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת