00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קופסת העוגיות של דודה מונגר

פאדג` בראוניז

כבר יצא לי להכין איזה סוג אחד או שניים או שלושים של בראוניז בחיי.

אבל משהו בסוג הזה בשילוב של מלח וקרור עד להגשה הופכים את הבראוניז האלה לזריקת שוקולד של ממש!!

המתכון לקוח מתוך הספר "ששת-מתוקים" של קרין גורן והוא הולך ככה:

המצרכים:

280 ג' שוקולד מריר

280 ג' חמאה

4 ביצים

1 כוס סוכר

1/2 כוס סוכר דמררה (במתכון המקורי יש 1+3/4 כוסות סוכר לבן)

1 כפית תמצית וניל (אני תמיד שמה כפול)

1 וחצי כוסות קמח

3 כפות קקאו

1/4 כפית מלח (אני שמתי קצת יותר)

ההכנה:

1. ממיסים שוקולד מריר וחמאה במיקרוגל.

2. טורפים ביצים,סוכר ותמצית וניל במשך 2 דקות.

3. מאחדים את התערובות של השוקולד והביצים ומערבבים היטב.

4. מנפים קמח,קקאו ומלח (אל תוותרו עליו-הוא מדגיש טעמים מעולה!) ומוסיפים לתערובת ומערבבים עד שהכל אחיד. בשלב הזה הוספתי כוס שוקולד צ'יפס  לבן.

5. מעבירים לתבנית משומנת (לי הכי נוח ספריי שמן) ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ35 דקות עד ששולי הבראוניז מתייצבים והמרכז נשאר לח ונראה עדיין לא מוכן.

6. כשהעוגה מתקררת יש להעביר אותה למקרר (ההמלצה בספר אם כי לא ניסיתי היא להקפיא ולהוציא כ10 דקות לפני ההגשה). חותכים הכל לקוביות של 2 ס"מ ומגישים קרררר.

מתקבל מעדן נמס בפה וטעים טעים.

ובהזדמנות זו אני רוצה להמליץ לכם על סדנא לתפירת ארנקונים שימושיים - משהו קטן ופרקטי בטירוף וכל זה בהדרכת האחת והיחידה - חתולי. מדריכה מוכשרת ומלאת סבלנות-שילוב מנצח!! בהצלחה יקירתי!!

תראו כמה שזה יפה-יש מקום לטלפון נייד, כסף וכרטיסי אשראי וחיבור למפתחות-מושלם!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הניק Mongar תפוס אלא אם צויין אחרת