00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

סלמון כבוש בלימון ושמן זית

סלמון כבוש בלימון ושמן זית

 דג סלמון כבוש בסגנון הסביצ'ה או הסשימי או הקרפצ'יו  על טוסט פריך וכוסית קמפרי עם הרבה קרח. הכי מתאים לי בסופו של יום לוהט ,הכי טעים שיש .

 

חומרים

200 גרם דג סלמון

1/2 פלפל ירוק כהה

1/2 פלפל אדום

4 גבעולי בצל ירוק ( רק החלק התחתון הלבן )

1/2 בצל סגול

1 שן שום

 מיץ מחצי לימון טרי

2 כפות שמן זית

1 כף סויה שחורה

 מלח גס

פלפל שחור גרוס

שבבי צ'ילי

 

 

הכנה

 לחתוך את הדג לקוביות קטנות , לחתוך את הפלפלים ,הבצל הירוק והסגול לקוביות קטנות מאד .

להעביר את הדג והירקות הקצוצים לקערה שטוחה , ולהוסיף את שן השום שקצצנו דק .

 לצקת בכלי נפרד  את מיץ הלימון , שמן הזית והסויה , לערבב היטב ולצקת מעל קוביות הדג

וירקות . לתבל במלח גס ,פלפל שחור ושבבי הצ'ילי . לערבב היטב ולתת לחומרים לנוח בנוזלים

כעשרים דקות . בהגשה להזליף מעל עוד שמן זית , אפשר לעטר  עם בצל ירוק קצוץ .

הכי טעים על פרוסות טוסט פריך .

המתכון שילוב של עשרות מתכונים זהים פחות או יותר ברשת .  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת