00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

סיור קולינרי באיטליה עם שף איתי שלו

סיור קולינרי באיטליה עם שף איתי שלו

 

 

את השף איתי שלו הכרתי לפני כמה חודשים בהפקת אירוע יוקרתי שערכתי לקבוצת עיתונאים ולקוחות .

איש מדהים ,קסום ויצירתי ביותר הידוע כשף המהולל של מסעדות "שלו ביער " ו " ברקרולה " המפעיל היום קייטרינג יוקרתי וטיולי שטח קולינרים .  

רשומה זאת באה לפרגן ולחשוף את נושא הטיולים הקולינארים בפני קוראי הבלוג . מבקש להדגיש כי אין לי שום טובת הנאה כלשהיא  מפרסום  הרשומה והיא מועלית מתוך פרגון וידידות לאיש .

כל המלל והתמונות ברשומה שייכים לאיתי שלו וברשותו .

 

וכך כותב איתי שלו ....

 

שעות ארוכות של מפגשים, תכנון מדוקדק ומחשבה רבה על כל הפרטים, מקטן ועד גדול נולד הטיול הקולינרי הראשון שלי ושל רבקה גלנטה לחבל ארץ מוכר פחות הנקרא אברוצו-Abruzzo בדרום איטליה.

אברוצו הינו חבל ארץ קסום ומיוחד מלא בהפתעות רבות, תרבות ומסורת ארוכת שנים של אוכל טוב ויין משובח

באברוצו יש הרים גבוהים, ים, אגמים, עושר חקלאי רב ומסורות ארוכות שנים. כל אלו ביחד יוצרים עושר קולינרי יוצא מן הכלל אותו ננצל עד תום.



החיבור שלי לרבקה גלנטה(Rebecca Galante) היה מיידי ,רבקה היא בת אברוצו נולדה וגדלה שם,מה שמוסיף לטיול שלנו נופך אישי עם הרבה זכרונות ילדות.

רבקה גלנטה

ההתמחות של רבקה בטיולים לאיטליה ומסעותיי הרבים לאיטליה מבטיחים לכם חוויה מופלאה של טעמים,צבעים,סיפורים,שווקים ססגוניים עם ירקות אורגניים,פטריות מכל הסוגים,פירות יער,עשבי תיבול שלא רואים במחוזתנו,גבינות מקומיות, חומרי גלם פשוטים אבל ברמה הגבוהה ביותר.

נפגוש את הקצבים המקומיים(נחווה מפגשים עם בשר הציד המקומי).גם דגים ופירות ים יוצאים מהכלל יש באברוצו שנושקת לחופי הים האדריאטי.



מלכודת  דגים אופינית לאברוצו - TRABOCCO

 

נבקר ביקבים מדהימים בעלי שם עולמי ונפגוש שם את האנשים שמאחורי היינות הנהדרים שכמובן נטעם...



בהמלך שהותנו באברוצו נתארח בחווה חקלאית שהיא בעצם מלון כפרי אותנטי וקסום שמחויב להשתמש ב כ 70 אחוז מהתוצרת המקומית מה שמבטיח לנו טריות ומפגש עם התוצרת המקומית .

בעיני זה תמיד הטוב ביותר הוא להרגיש את השוק המקומי לאכול את הגבינות המקומיות לטעום ולהשתמש בשמן הזית שנוצר במקום אין לזה תחליף.

לרשותנו עומד גם המטבח של המלון במשך כל שהותנו מה שמבטיח סדנאות בישול לכל אורך הטיול בוקר צהריים ולעיתים ערב.נבשל ביחד ,ניצור אוכל איטלקי עם נגיעות מודרניות ואוכל מקומי טעים מאוד.כמו שרבקה אומרת תמיד :"ארוחה טובה היא ארוחה מסורתית ללא התחכמויות כמו אצל אמא שלי".

אז מה בדיוק יהיה שם?

מבחינת לינה : רבקה מצאה עבורנו בית כפרי מדהים בלב הפארק הלאומי של חבל אברוצו. בית החווה יעמוד כולו לרשותנו ויהפוך לבית שלנו באיטליה.

 
 
 
 
בית החווה באיטליה

חוויות קולינריות : נערוך סדנאות בישול בישול יומיות איתי ועם שפים מקומיים
נראה הדגמות מיוחדות מהמטבח האיטלקי עם סבתות מקומיות ובסופן נטעם מהתוצרים.
נבקר ביקבים מיוחדים ואצל יצרני אוכל קטנים בהם כמובן נערוך טעימות ובהם אפשר גם לרכוש מעדנים מיוחדים ויינות מהטובים באיטליה.
נערוך קניות בשווקים מקומיים כמו פעם ועם הקניות שלנו נערוך את סדנאות הבישול והארוחות היומיות שלנו.
מדי פעם נעצור את האוטובוס שלנו בחיק הטבע ובנקודות מעניינות ונערוך הדגמה או סדנה ספונטנית.

 
שווקים מקומיים בדרום איטליה

טיולים : נטייל עם רבקה בשלל עיירות מקסימות ונקודות חן שרק היא מכירה. בחלק מהעיירות האלו, נראה כאילו הזמן פשוט עמד מלכת לפני כמה מאות שנים.
נבקר אצל אמנים העובדים בשיטות מסורתיות שברוב חלקי העולם פשוט כבר לא קיימות


אני מזמין אתכם להצטרף אלי ואל רבקה לסיור קולינרי אינטימי, ראשון מסוגו עם קבוצה קטנה של לא יותר מ-16 אנשים. טסים בטיסות סדירות של אלעל, כל ההעברות הינן באוטובוס מפואר הצמוד אלינו כל השבוע, הטיול הינו על בסיס פנסיון מלא והמחיר כולל את כל הארוחות, טעימות, סדנאות, כניסות לאתרים – בקיצור הכל...

מחיר לאדם בחדר זוגי: לנרשמים לפני ה- 31/7 1649 אירו לאחר תאריך זה – 1749 אירו.



לפרטים נוספים אתם יכולים לפנות אלי כאן בפייסבוק,

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000516254000&v=app_2347471856

או להתקשר לרבקה ב-
0523-111609 או לכתוב למייל: info@rebeccagalante.com

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת