00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סבתא מבשלת וגם...סורגת

שניצל אפוי בתנור

 
 
כפי שאתם כבר יודעים אני משתדלת לא לטגן בכלל אוכל, גם לא קציצות ושניצלים, ואני כל הזמן מחפשת דרכים להכנה של שניצל בתנור שיצא עסיסי ולא יבש.
 
אוריקה מצאתי, מי אמר שמערוץ האוכל לא יכולים לצאת דברים טובים?
האמת אם יש תוכנית שאני ממש משתדלת לא לפספס זה את
Everyday Food, הם מראים שם מתכונים לבישול יום יומי, קלים וברובם הגדול גם בריאים, כך שאני מאמצת לי משם מתכונים בכיף, משנה מעט שיתאימו לי ונהנית מאד.
לפני כשבועיים פתאום ראיתי את המתכון הזה של שניצלים אפויים בתנור, היה לי רוויון במקרר והחלטתי לנסות. מה אגיד לכם סוף סוף אני אוכלת שניצל בתנור שיוצא רך וטעים.
 
אז אם אתם בדיאטה ורוצים לחסוך קלוריות, או סתם בא לכם לשנות ולוותר על טיגון בשמן, ממליצה בחום לנסות את המתכון הזה.
האמת שקשה לקרוא לזה מתכון בדיוק כי זה מהיר מאד.
בתכנית היא הכינה כמות גדולה בתנור אפיה רגיל, אני מכינה לשני אנשים ולכן מכינה בטוסטר אובן.
 
 
 
לוקחים פרוסות של שניצל ולא דופקים אותם עד דק אלא משאירים אותם בערך בעובי חצי ס"מ.
שמים בכלי ושופכים עליהם רוויון, מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס גס, ופלפל צ`ילי גרוס למי שאוהב מעט חריפות (אפשר להוסיף גם שן שום כתושה למי שאוהב).
מערבבים הכל היטב כך שכל הבשר יהיה מצופה היטב ברוויון ומכניסים למקרר להשריה של כמה שעות.
אם רוצים את השניצלים לצהריים הכי טוב להכין את המשרה בבוקר ולשים במקרר.
 
 
 
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומרססים את הנייר בתרסיס שמן.
טובלים את השניצלים המכוסים ברוויון בפירורי לחם (אני משתמשת בפירורי פנקו) ומניחים על התבנית במרווחים.
מרססים את השניצלים בתרסיס השמן גם מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-20 דקות - רצוי להפוך את השניצלים פעם אחת באמצע האפיה.
 
בתאבון
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פנינה ט אלא אם צויין אחרת