00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

תפוחי אדמה וירקות בתנור

תפוחי אדמה וירקות בתנור

 

תפוחי אדמה , חצילים , גזרים פלפלים ובצלים אפויים בתנור . שינוי ושדרוג טעים ביותר לאוהבי הירקות הצלויים .

מאד אוהב ירקות צלויים ,אפויים , מבושלים מתובלים היטב משוחים בשמן זית , הרבה שום ועשבי תיבול

.חשוב שהירקות לא יחתכו קטן מידי על מנת שתשמר צורתם לאחר הצלייה ויותר חשוב ..לתבל בנדיבות .

 

חומרים

 8-10 תפוחי אדמה גדולים חתוכים עם הקליפה , אני משתמש רק בזן דזירה

1 חציל גדול חתוך לקוביות גדולות עם הקליפה

5-6 גזרים חתוכים לטבעות עבות

שיני שום חתוכים לחצאי שינים מראש שלם

פלפלים אדומים חתוכים לרצועות עבות

2-3 בצלים גדולים חתוכים לחצאי פרוסות עבות

2 פלפלים חריפים חתוכים לטבעות ללא הגרעינים  

 

שמן זית בנדיבות

מלח גס

פלפל שחור גרוס

המון פפריקה מתוקה

פטרוזיליה קצוצה דק

עלי טימין קצוצים דק דק .

 

הכנה

לחתוך את כל הירקות ולהכניס לקערה גדולה . לשמן בנדיבות בשמן זית ולתבל שוב ברוחב לב. לערבב את הירקות בתוך הקערה היטב עד שיצופו היטב מכל הצדדים .

להעביר את הירקות לתבנית ,לכסות בניר אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם ל200 מעלות ל 40 דקות.

להסיר את ניר האלומיניום , לערבב מעט את הירקות ולהמשיך באפיה עוד כ 40 דקות תוך כדי ערבוב קל עד השחמה .

מתכון קל ביותר להכנה אבל עם תוצאה מדהימה בטעם .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת