00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

טבעות פילה בקר ופטריות פורטבלו

טבעות פילה בקר ופטריות פורטבלו

 זה מה שקורה כשמגיעים בערב הביתה מתים מרעב וכל הדרך מפנטזים על אוכל טוב אבל מהיר .

טבעות פילה בקר צרובות במחבת ,מעל פטריות פורטבלו ותוספת של שעועית ירוקה מוקפצת . ארוחה מהירה ושחיתותית .

 טבעות פילה

להניח על השיש על מנת שיגיעו לטמ` החדר , אני מורח עליהם מעט שמן זית . צריבה של כ 2 דקות מכל צד  על מחבת פסים משומן מעט ( לא להזיז את הבשר בזמן הצלייה ) לתבל עם פלפל שחור גרוס.

 פיטריות פורטבלו – מתכון של צחי ביג ג`ק

לחתוך את הפיטריות לרצועות לא דקות מידי , לחמם מעט שמן זית וחמאה במחבת , להוסיף 2 שיני שום קצוצות דק  לבחוש במהירות כדי שהשום לא יישרף . להוסיף את הפיטריות ולבחוש ולהקפיץ אותם על אש גבוהה. כשהפטריות מתחילות להגיר נוזלים להוסיף פלפל שחור גרוס , רוטב סויה ולהקפיץ עד שהנוזלים מסמיכים מאד והפטריות קיבלו גוון חום כהה . בהגשה להוסיף שומשום קלוי .

 שעועית ירוקה מוקפצת .

השתמשתי בשעועית סנפרוסט דקה . לחלוט כ 2 דקות את השעועית במים רותחים ,להוציא ולסנן את המים . לחמם שמן זית במחבת ולהוסיף 2 שיני שום קצוצות . לבחוש היטב במהירות ולהוסיף את השעועית . להקפיץ את השעועית כ 2 דקות ,להוסיף מלח , פלפל שחור ורוטב סויה ולהמשיך להקפיץ עוד כ 2 דקות . בהגשה להוסיף שומשום קלוי .

 

בהגשה העמסתי את הפיטריות על טבעות הפילה .  שילוב מיצי הבשר עם רוטב הפיטריות פשוט אלוהי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת