00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

שקשוקה צ`ילי קון קרנה

03/03/2010

שקשוקה צ'ילי קון קרנה

 

איך לא חשבתי על זה קודם ? איזה שילוב מטריף של צ'ילי קון קרנה חריף ועליו ביצים בסגנון עדות השקשוקה . פשוט אלוהי ....יופי של מנה חורפית משביעה וטעימה.

הכל התחיל מזה שביתי הקטנה שרון שהיא הכי אנינת טעם אצלנו  סיפרה לי שאכלה לפני כמה ימים " שקשוקה עם בשר "  לא הייתי צריך יותר מ 3 המילים " שקשוקה עם בשר " בכדי שבראשי כבר רץ  המראה של  המחבת שלי על האש מלאה בבשר טחון ,שעועית ברוטב עגבניות וביצים יצוקות מעל . הרעיון הוא מתפריט רשת "קפה קפה " . מתכון הצ'ילי קון קרנה שילוב מתכונים ברשת .

 

 

חומרים

1 בצל גדול וקצוץ דק

שמן קנולה

4 שיני שום קצוצות

500-600 גר' בשר בקר טחון

3 עגבניות בשלות מגורדות

קופסת שעועית במיץ עגבניות

1 כף סוכר

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

שבבי צ'ילי חריף

 

 

הכנה

לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות , להוסיף את השום ולטגן תוך כדי בחישה כ 1-2 דקות

להוסיף את הבשר ולפורר אותו תוך כדי טיגון עד שהוא מפורר לחלוטין ושינה את צבעו לאפור.

להוסיף את העגבניות ולתבל בנדיבות . לערבב היטב ולבשל כחצי שעה על אש נמוכה .

להוסיף את השעועית ,לערבב ולהמשיך לבשל עוד כ 15 דקות .

ליצור בעזרת כף גומות בתערובת הבשר ולצקת לתוכן את הביצים , לכסות עם מכסה ולבשל

על אש נמוכה עוד כ 15 דקות או עד התקרשות הביצים .

להגיש עם פטרוזיליה קצוצה מעל .

טעים , חריף ומשביע

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת