00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק מינסטרונה

22/01/2010
מרק מינסטרונה
מרק מינסטרונה  מרק "גדול " עשיר במרכיבים וטעמים מרק משביע ומהווה ארוחהבפני עצמה . מרק מהקלאסיקה של המטבח האיטלקי . המתכון מתבסס על מתכון של בת` איילון בספרה מטבח איטלקי כפרי עם שנויים שלי .

 

 חומרים

2 בצלים גדולים קצוצים גס

4 גבעולי סלרי קצוצים

4 גזרים חתוכים לקוביות

2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות

6 עגבניות בשלות מגורדות

2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

4 קישואים חתוכים לקוביות

עלי טימין קצוצים דק – רק העלים

6 שיני שום קצוצות דק

צרור פטרוזיליה  קצוצה דק

חופן שעועית ירוקה טרייה – לקטום את הקצוות ולחתוך את התרמיל לחתיכות קטנות

1/2 כרוב קטן קצוץ לרצועות דקות

שמן זית

100 גר` רסק עגבניות

8 כוסות מרק עוף

מלח

פלפל שחור

אורגנו

1 כף סוכר

1 כוס פסטה קצרה

 





הכנה

לטגן בשמן זית את הבצל , הסלרי וקוביות הגזר עד שהבצל נעשה שקוף .

להוסיף את השום והפטרוזיליה עד אשר מרגישים היטב את ריח השום .

מוסיפים את שאר הירקות , העגבניות המגורדות ורסק העגבניות .

יוצקים מעל את נוזלי המרק ,מתבלים בנדיבות , מביאים לרתיחה וממשיכים

בבישול על אש נמוכה לפחות שעה . טועמים ומתקנים טעמים לפי הצורך .

מוסיפים את הפסטה לעוד כ 20 דקות בישול ולבחוש מידי פעם .

מרק מעולה ביותר .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

58 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת