00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

ארז קומורובסקי גבינות צאן ובישול גלילי - פרק ב`

ארז קומורובסקי גבינות צאן ובישול גלילי -  פרק ב`
 
 
סדנת אוכל גלילי בנושא ירקות אורגנים וגבינות כבשים המשך לרשומה קודמת
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1604793
 
והפעם חוויות מצולמות ממנות הפתיחה שקיבלו את פנינו , סיור בבוסתן וגם מתכון מהסדנה המעשית
 
חלק ממנות הפתיחה
 
 
 






גידולי הירקות בבוסתן
עשבי תיבול , כרוב סגול וירוק , חסה ועוד
 
 
 
 
 











כרובית בלאדי בטחינת שקדים וגבינת כבשים

 

כרובית טרייה מפוררת לפרחים קטנים ( בסדנה השתמשנו בכרובית שנקטפה באותו הבוקר בבוסתן כשהיא עדין חצי ירוקה ) מטוגנת כמה דקות בשמן זית משובח , מתובלת במלח גס, פלפל לבן גרוס וכמון . להוסיף מעט פלפל ירוק חריף קצוץ דק . לגרד מעל גבינת עיזים מעושנת אשר מתמוססת מעל הכרובית . להזליף טחינת שקדים ולימון
 
 
 
טעים פחד , הכרובית בטעם מדהים
 
חוויות נוספות ברשומות המשך
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת