00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Dare The MoonLight

פשטידת בצל בקרם אגוזי מלך

כמובטח, מתכון הפשטידה שלשמה הבקרתי בקרם אגוזי המלך!
אבל בואו לא נזניח את הפשטידה, כי גם היא, לכשעצמה, יצאה כוכבת!
 
מרכיבים:
3-4 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
100 גר` חמאה
 
2 כוסות פיטריות שמפניון חתוכות לקוביות
1/2 כוס עירית קצוצה
חופן שמיר קצוץ
250 גר` בולגרית מפוררת
 
250 מ"ל שמנת מתוקה
4 ביצים
4 כפות קמח תופח
1 כף אבקת מרק בצל/פיטריות
מל"פ לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט
1/4 כוס פירורי לחם
 
הכנה:
- ממיסים חמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד לריכוך, מורידים לאש נמוכה וממשיכים לטגן עד שהבצל משנה את צבעו לחום (כרבע שעה).
- מוסיפים למחבת שמנת מתוקה ומערבבים, מבשלים 2 דקות ומניחים בצד וצינון.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- בקערה מערבבים את יתר המרכיבים, למעט פירורי הלחם.
- לאחר שתערובת הבצל הצטננה מעט מוסיפים אותה לקערה ומערבבים היטב.
- משמנים היטב תבנית קפיצית קוטר 22 כולל הדפנות, שופכים לתוכה את פירורי הלחם ומנערים בעדינות כך שיצמדו לדפנות והתחתית בשכבה אחידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ-25 דקות.
- מוציאים את התבנית החוצה ומצפים את הפשטידה שהתייצבה בשכבה נדיבה של קרם אגוזי מלך וממשיכים לאפות 20 דקות נוספות.
*הפשטידה מוכנה כאשר הקרם מזהיב ומתייצב מעט.
 
בתאבון!
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ביקרו אותי...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל moon light9 אלא אם צויין אחרת