00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סבתא מבשלת וגם...סורגת

סטייק אנטריקוט

 
 
 
 
 
 
בעלי קפץ אתמול לקצב לקנות כבד עוף שמישום מה נעלם אצלנו מהסופר (איזה מזל), וחזר מלבד הכבד עם שני סטייקים יפיפיים של אנטריקוט במשקל 300 גרם האחד, איזה יופי, אז היום היתה ארוחת צהריים גם טעימה וגם בכלום הכנה והכל מעשה ידיו של הבעל.
 
 
 
 
את הסטקים יש להוציא מהמקרר בערך שעה לפני ההכנה, כדי שיגיעו לטמפרטורת החדר.
 
 
 
 
 
מלהיטים מחבת פסים עד שהיא מתחילה להעלות עשן, מורחים צד אחד של הסטיק בשמן ומניחים עם צד השמן על המחבת, מפעילים טיימר ומודדים 3 דקות, ממש לפני הסיום מורחים גם את הצד השני בשמן והופכים ושוב שמים טיימר ל-3 דקות.
הסטייק יוצא כך בין מידיום למידיום רייר, מי שאוהב פחות אדום שיתחיל עם 4 דקות צד ראשון ואז 3 דקות צד שני.
 
 
 
 
 
מעבירים לצלחת, מפזרים פלפל שחור גרוס גס ומלח, מחכים כ 2-3 דקות שכל הנוזלים בפנים יתייצבו, ניתן לכסות את הצלחת בזמן הזה, כדי לשמור על חום הבשר.
 
אנחנו אכלנו אותם עם סלט ירקות ותפוח אדמה במיקרו עם רוטב חמאה+שום+שמיר.
 
היה כל כך טעים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

44 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פנינה ט אלא אם צויין אחרת