00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

דניס אהובתי

04/10/2009

דניס אהובתי

אוהב אותך דניס , אוהב אותך יפה כחולת עיניים שלי,אוהב את המפגשים איתך

רק את ואני אחד על אחד עם בקבוק יין טוב .

אוהב את השקט שלך ,אף פעם לא פוצה פה ...לא מציקה ....מה כבר את מבקשת ?

קצת שמן טוב לעיסוי ? קצת טימין בשביל ריח הטוב ?  עיסוי מלא בכל הגוף ?  , קצת חום מתחת לגריל ? אוהב אותך דניס .

 

דניס  בתנור עם דלעת ועגבניות צלויות

 דג דניס שהושרה שלם במיץ של לימון טרי למשך חצי שעה , לתבל את הדג במלח , פלפל שחור  גרוס ומעט פפריקה ,להזליף מעליו שמן זית ולעסות את הדג היטב גם בחלקו הפנימי .

להניח את הדג בתבנית על כמה עלי טימין , להניח בתוכו כמה עלי טימין וגם סביב הדג .

 

להכין קוביות דלעת ופלחי עגבנייה ללא המיץ והגרעינים  , לפרוס כמה שיני שום , לקצוץ דק עלי טימין  ,להכניס לקערה ,לתבל במלח ופלפל שחור גרוס ,להזליף שמן זית ולערבב היטב. להעביר את תערובת הירקות לתבנית ולסדר סביב הדג .

להכניס מכוסה ברדיד אלומיניום לתנור שחימם מראש ל 200 מעלות למשך חצי שעה

ולהמשיך עוד כ10-15 דקות לא מכוסה .

מתקבל דג עשיר בטעם ועסיסי מאד . הירקות הצלויים פשוט מעולים .
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

41 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת