00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

עוגיות וניל/שוקולד

 
250 גרם קמח
150 גרם חמאה
שקית אבקת אפייה
כוס סוכר
1 שקית תמצית וניל
כף אחת של תמצית וניל טבעית.
קורט מלח
כף מים
4 כפות קקאו
 
מכינים בצק מכל החומרים למעט הקקאו.
 
בסיום הכנת הבצק:
 
 
מחלקים  את הבצק ל-2
 
מחצית אחת משאירים כפי שהיא.
מחצית שניה -  מאחדים עם הקקאו.
 
נותנים לבצק לנוח לפחות שעה.
 
מרדדים חתיכת בצק לבן, וחתיכת בצק חום.
מניחים את הבצק החום על הלבן ומרדדים שוב.
יוצרים גלילה.
חותכים בסכין לחתיכות של 1 ס"מ.
משטחים שוב כל עוגיה
 
 
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת