00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

סינטה אהובתי

סינטה אהובתי

 

נתח סינטה מושלם ויפיפה , מיושן היטב ,מעוטר בשכבת שומן מסביב  ,משויש במידה פשוט להתאהב בנתח  ככה כמו שהוא לפני ההכנה .....נראה לכם שזאת  תופעת לוואי אחרי ערב הקרניבורים באל גאוצ`ו ?

 

 סינטה  בטמ` החדר ,צרובה במחבת פסים לוהט כ2-3 דקות מכל צד ,לתבל במלח ופלפל שחור גרוס.

 

עשויה במידת הצריבה האהובה עלי ...
 
 
מוגשת  עם בטטות צלויות בתנור עם שמן זית ,טימין , מלח גס ,פלפל שחור גרוס ושום . 
 
 
 
נפלא ,פשוט נפלא

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת